top of page

Velkommen kjære leser!

Vi har valgt å kalle vår blogg den sosiologiske SUBmarin, ettersom vi gjennom dette semesteret skal ta deg som leser med i et dypdykk inn i en sosiologisk verden. Vi kan ikke garantere at alle innlegg vil være like dype, men vi skal gjøre et forsøk.

Vi setter oss sjeldent ned for å reflekterer over vår egen hverdag for vi er for travle med hverdagsrutiner til å ha tid til det. Denne bloggen blir en unik mulighet for deg, og oss, til å se hverdagen fra et annet perspektiv. Ved å prøve å ha på oss disse sosiologiske brillene, som muligens vil forandre mye av vår egen tankegang rundt hverdagen.

Hverdagen – den er mangfoldig; travel, kaotisk, stressende, spennende, gledelig, og noen ganger sørgelig. Hverdagen er interessant når man egentlig tenker over det, spesielt med disse sosiologiske brillene på.

SUBmarinen skal gi deg et inntrykk innenfor subkulturer i vår hverdag, men også et innblikk i vår personlige hverdag der våre inntrykk er avgjørende. Noen poster vil gjerne være preget av våre personlige erfaringer og inntrykk, før vi tar på oss brillene og prøver å forstå det hele.

(Opphavsrett: Wix.no)


bottom of page